Toimme hiihtolomien kunniaksi Lapin maut Turkuun! Ravanttien Lappi-viikot 18.2. - 14.3.

 Tällä hiihtolomakaudella tuomme Lapin tunnelmaa Turkuun - yksi suupalanen kerrallaan!

Lapin herkkuja tarjoavat klassikkoravintolat Pippurimylly ja Teini, kortteliravintolat Hugo, Kerttu ja RantaKerttu, Cup & Pint -bistro ja gastropub Löytö.

Tarjolla on jokaisen ravintolan henkeen istuvia annoksia aidoista lappalaisista raaka-aineista. Listalta löytyy sekä yllätyksiä että perinteisempiä makuja. 

Tervetuloa maistelemaan!

Ski holiday atmosphere on a plate!

Traveling for a traditional Lapland holiday can be a challenge for many these days. So we decided to bring the flavors of Lapland to our restaurants. Deviate to taste or order a take away portion with you. With these snacks you can get into the ski holiday atmosphere!
  
     

Alkuruoka: 

Poroskagen rieskalla | 9,90€

Pääruokia: 

Lapinpannu: ulkofileetä ja poromakkaraa perunamuhennoksen kera | 29,90€

Poroburger: 150 g pihvi, timjamia ja majoneesia. Tarjoillaan ranskalaisten kera | 19,90€

Jälkiruoka: 

Karamellisoitu leipäjuusto ja lakkahilloa | 7,80€


Ota yhteyttä!

Puhelin: 02 277 3350

Email: myynti@pippurimylly.fi



Alkuruoka: 

Nieriää, rieskaa & karpaloa | 11€


Pääruoka:

Poron ulkofileetä, palsternakkaa & porkkanaa sekä madeirakastiketta | 35€


Jälkiruoka:

Leipäjuustoa & hilloja | 9€


Jänkhän sherry: 

2 cl lakkalikööri, 2 cl Finlandia vodkaa & limeä


Ota yhteyttä! 

Puhelin: 02 233 0203

Email: varaukset@ravintolateini.fi

PORONKÄRISTYS


Pottumuusia, puolukkasurvosta ja Myrttisen-suolakurkkua.


LAPINPIZZA


Savuporoa, leipäjuustoa, marinoitua punasipulia ja puolukkasiirappia.


TUNTURIBURGER


150 g poronlihapihvi, savujuustoa, rapeaa pekonia, Myrttisen-suolakurkkua ja marinoitua sipulia. Tarjoillaan timjamiperunoiden kera.


JOIKHAAJAN SAVUPOROPASTA


Tagliatelle pastaa kermaisella savuporokastikkeella, sokeroitua puolukkaa & parmesanjuustoa.


JÄLKIRUUAT


Leipäjuustoa ja lakkahilloa


Hilla-valkosuklaa-pannacotta


Ota yhteyttä!

Puhelin: 02 258 8000

Email: myynti@rantakerttu.fi

Poroburgeri | 15,20€


Talon sämpylä, 150 g poron jauhelihapihvi, savujuustoa, pikkelöityä punasipulia, maustekurkkua, rucolaa, puolukkamajoneesia ja rosmariinisuolalla maustettuja lohkoperunoita. (l)


Poron vasan maksa | 16,40€


Poron vasan maksaa, perunasosetta, paistettuja kasviksia, suolakurkkua, puolukkasurvosta, karamellisoitua sipulia ja pekonimurua (l)


Jälkiruoka | 6,50€

Vaniljapannacotta lakkahillon kera (l, g) 


Ota yhteyttä!

Puhelin: 02 250 6990

Email: palaute@kerttu.fi

Mehevä uuniperuna savuporomoussen kera ja raikasta fetasaattia | 12,50€ (l, g)


Muhkeat suolaiset pannukakut (2 kpl) savuporomoussen kera ja raikasta fetasalaattia | 15,50€ (l)


Hapanjuuripizza jossa täytteenä poronkäristystä, smetanaa, suolakurkkua ja marinoitua punasipulia| 15,50€ (vl, saatavilla l ja g) 


Cupin ihana pannari vaniljakermavaahdon ja lakkahillon kera| 5,50€ (l)


Ota yhteyttä!

Puhelin: 02 258 8003

Email: casper@cuppint.fi

Alkuruoka: 

Nieriää, rieskaa & karpaloa | 11€


Pääruoka:

Poron ulkofileetä, palsternakkaa & porkkanaa sekä madeirakastiketta | 35€


Jälkiruoka:

Leipäjuustoa & hilloja 9€


Jänkhän sherry: 

2 cl lakkalikööri, 2 cl Finlandia vodkaa & limeä


Ota yhteyttä!

Puhelin: 040 126 2084

Email: varaukset@gastropubloyto.fi

Alkuruoka: 

Poroskagen rieskalla | 9,90€


Pääruokia: 

Lapinpannu: ulkofileetä ja poromakkaraa perunamuhennoksen kera | 29,90€


Poroburger: 150 g pihvi, timjamia ja majoneesia. Tarjoillaan ranskalaisten kera | 19,90€


Jälkiruoka: 

Karamellisoitu leipäjuusto ja lakkahilloa | 7,80€



Ota yhteyttä!

Puhelin: 02 277 3344

Email: myynti@pippurimylly.fi